Privacy

Privacy

Geen privacygevoelige informatie
Op deze website wordt geen privacy-gevoelige informatie verwerkt of aan de bezoeker gevraagd. Communicatie van Berichtenfilter, waarbij namen, e-mailadressen of betaalgegevens worden gebruikt, vindt alleen plaats via andere, geschikte en beveiligde verbindingen. Voor communicatie met Nederland 2.0, wordt verwezen naar https://nederland20.nl

Functionele cookies
Deze website houdt alleen de normale statistische gegevens bij wanneer iemand deze website bezoekt.

Om in te loggen ontvangt elke abonnee een eigen inlognaam en een eigen wachtwoord van Nederland 2.0, de eigenaar van berichtenfilter.nl. Door in te loggen met de via Nederland 2.0 verkregen eigen inlognaam en het eigen wachtwoord, krijgt de abonnee de eigen, op maat gemaakte omgeving te zien met de berichtenfilters waarin de abonnee interesse heeft. Nederland 2.0 kan ook inloggen met die eigen inlognaam en het eigen wachtwoord van de abonnee, om vanwege service de abonnee te helpen optimaal gebruik te maken van berichtenfilter. Bij (vermeend) misbruik van de inlognaam en het wachtwoord door de abonnee of een ongeautoriseerde derde partij, kan Nederland 2.0 maatregelen treffen, zoals het verstrekken van een nieuwe inlognaam en wachtwoord.

Privacy-gevoelige inhoud gevonden artikelen
Berichtenfilter toont informatie die door andere bronnen al openbaar is gemaakt.

Bij de overheidsbronnen is het onwaarschijnlijk dat privacy-gevoelige informatie gedeeld wordt, bij de bronnen van de media is die kans ook klein, maar bij de monitoring van de sociale media is die wel kans iets groter. Berichtenfilter probeert het tonen van privacy-gevoelige informatie zoveel als mogelijk te voorkomen, als de bron zelf geen maatregelen treft om dit te voorkomen.

Berichtenfilter adviseert de bronnen om geen informatie te delen via openbare kanalen (websites, rss, social media) als de bron niet wil dat de informatie openbaar wordt.